Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller deg hvordan Grønvolds Bildemontering AS samler inn og behandler personopplysninger.

 
Grønvolds Bildemontering AS, ved daglig leder er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av persondata. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18).
 
Ditt samtykke gjelder for følgende domene: gbd.no og bildemontering.no.

 

Hva er informasjonskapsler / cookies?

Cookies er små tekstfiler som kan brukes av nettsteder for å gjøre en brukers opplevelse mer effektiv. Loven sier at vi kan lagre informasjonskapsler på enheten hvis de er strengt nødvendig for driften av dette området. For alle andre typer informasjonskapsler trenger vi din tillatelse.

Nettstedet bruker forskjellige typer cookies. Noen cookies er lagt inn av tredjeparts tjenester som vises på våre sider. Du kan endre eller oppheve ditt samtykke når som helst.

 

Hvordan bruker vi cookies?

Som de fleste nettjenester bruker nettstedet vårt førsteparts- og tredjeparts-informasjonskapsler til flere formål. Førsteparts informasjonskapsler er stort sett nødvendige for at nettstedet skal fungere på riktig måte, og de samler ikke inn noen av dine personlig identifiserbare data.

Tredjeparts informasjonskapsler som brukes på nettstedet vårt er hovedsakelig for å forstå hvordan nettstedet fungerer, hvordan du samhandler med nettstedet vårt, holde våre tjenester sikre, tilby annonser som er relevante for deg, og alt i alt gi deg en bedre og forbedret bruker erfaring og hjelp til å fremskynde dine fremtidige interaksjoner med nettstedet vårt.

Slik administrerer du informasjonskapsler / cookies

 

Hvilke cookies bruker vi?

Nødvendige: Noen informasjonskapsler er avgjørende for at du skal kunne oppleve den fulle funksjonaliteten på nettstedet vårt. De lar oss opprettholde brukerøkter og forhindre sikkerhetstrusler. De samler ikke inn eller lagrer noen personlig informasjon. Disse informasjonskapslene lar deg for eksempel logge deg på kontoen din og legge til produkter i kurven din og betale sikkert.

Statistikk: Disse informasjonskapslene lagrer informasjon som antall besøkende til nettstedet, antall unike besøkende, hvilke sider på nettstedet som er besøkt, kilden til besøket, etc. Disse dataene hjelper oss å forstå og analysere hvor godt nettstedet fungerer og hvor det trenger forbedring.

Markedsføring: Vårt nettsted viser annonser. Disse informasjonskapslene brukes til å tilpasse annonsene vi viser til deg, slik at de er meningsfulle for deg. Disse informasjonskapslene hjelper oss også med å holde oversikt over effektiviteten til disse annonsekampanjene.
Informasjonen som er lagret i disse informasjonskapslene, kan også brukes av tredjeparts annonseleverandører til å vise deg annonser på andre nettsteder i nettleseren.

Funksjon: Dette er informasjonskapslene som hjelper visse ikke-viktige funksjoner på nettstedet vårt. Disse funksjonene inkluderer å bygge inn innhold som videoer eller dele innhold på nettstedet på sosiale medier.

Preferanser: Disse informasjonskapslene hjelper oss med å lagre innstillingene og nettleserpreferansene dine, for eksempel språkinnstillinger, slik at du får en bedre og effektiv opplevelse ved fremtidige besøk på nettstedet.


Hvordan kan jeg kontrollere innstillingene for informasjonskapsler?

Skulle du bestemme deg for å endre preferansene dine senere gjennom nettlesingsøkten, kan du klikke på kategorien “Personvern og informasjonskapsler” på skjermen. Dette viser samtykkeerklæringen igjen, slik at du kan endre preferansene dine eller trekke samtykket helt tilbake.

I tillegg til dette tilbyr forskjellige nettlesere forskjellige metoder for å blokkere og slette informasjonskapsler som brukes av nettsteder. Du kan endre innstillingene i nettleseren din for å blokkere/slette informasjonskapslene. For å finne ut mer om hvordan du administrerer og sletter informasjonskapsler, kan du besøke wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.