brukte dekk og felger

Spar penger og miljøet på pent brukte dekk og felger

dekk

Visste du at du kan kan spare massevis av penger på å kjøpe vinterdekk eller sommerdekk som ikke er kliss nye til en mye billigere prisen enn for nye?

Vi får hele tiden inn brukte dekk til alle bilmerker og modeller, dekk som kanskje ikke er brukt bare enn noen få måneder. Disse dekkene er like fine, kvalitetskontrollerte og godkjente, eneste forskjellen er prisen. I tillegg sparer du miljøet med å gjenbruke det andre ikke trenger.

Om du ønsker å finnet et sett med vinterdekk eller sommerdekk så er det bare å søke i vår database med tusenvis av brukte dekk. 

felg

Nye felger kan være dyrt. Folk flest ønsker å spare penger men ikke kvalitet. Da kan brukte felger et perfekt alternativ. Og ja, du sparer selvsagt miljøet også på å gjenbruke.

Hele året får vi inn felger fra alle typer bilmerker og modeller, felger som i mange tilfeller ikke har et eneste bruksmerke, mebn som er like fine, godkjente og kvalitetskontrollrete som nye. 

 

Finner du ikke dekkene eller felgene du leter er det bare å kontakte oss – og kundeservicen vår er selvfølgelig helt gratis.