Nytt samarbeid med AutoIn

AutoIn og Grønvolds Bildemontering har etablert et samarbeid som gir skade- og lakk-kjeden enklere tilgang på brukte deler.

Del dette innlegget

En avtale mellom skade- og lakk-kjeden AutoIn og Grønvolds Bildemontering skal gjøre brukte deler mer tilgjengelig ved skadereparasjoner, melder nettstedet Bilbransje24

Les hele saken her på Bilbransje24.no

– Vi har investert mye i IT-systemer og logistikk, som er en forutsetning for å drive effektivt på dette nivået. Det kommer også våre samarbeidspartnere til gode.

– Avtalen med AutoIn gjør at vi kan fakturere delene umiddelbart og de kommer raskere i omløp. Vi mener dette er en god løsning for alle parter, sier Tom Grønvold til Bilbransje24.no

Les hele saken her på Bilbransje24.no

Grønvold sier han er glad for at de store forsikringsselskapene nå er blitt pådrivere for å bruke likeverdige deler. Han mener likevel at det er forskjell på selskapene.

Fornøyd med avtalen

– Avtalen med AutoIn gjør at vi kan fakturere delene umiddelbart og de kommer raskere i omløp. Vi mener dette er en god løsning for alle parter, forklarer Tom til Bilbransje24.

Om AutoIn

AutoIn Bilskade Senter AS inngår, sammen med Ingus Biloppretting & Lakkering AS og logistikkselskapet Autofrakt AS, i Rømcke Holding AS, som eies av Harald Rømcke (100 %). Har i dag syv lokasjoner på Østlandet og en i Bergen. Samlet omsetning for konsernet var i 2020 på 154 millioner kroner.

Del dette innlegget

Få tilbud og nyttige tips via vårt nyhetsbrev

Flere artikler

miljø

Bedriftsbesøk fra Ringsaker kommune

Næring i Ringsaker om Grønvolds Bil-Demontering AS: – En inspirerende bedrift med miljøengasjement og miljøfyrtårnsertifikat.

Økonomi

I samtale med Erna Solberg

Erna Solberg på besøk hos GBD. Diskusjon rundt miljø, bærekraft og næringslivsrammer.

Ledig stilling

Vi søker selger / kundemottaker bildeler

På grunn av større pågang og ordremengde trenger vi enda flere flinke folk. Vi søker dyktig og erfaren selger / kundemottaker med erfaring og god bilkompetanse for snarlig tiltredelse.

Takk, vi har registrert skjemaet.

Viktig: Merk varen med returnummer 0

Send til :

Grønvolds Bil-Demontering AS

Lillehaugveien 162

2385 Brumunddal