I samtale med Erna Solberg

Erna Solberg på besøk hos GBD. Diskusjon rundt miljø, bærekraft og næringslivsrammer.

Del dette innlegget

Det ble interessante og gode samtaler mellom lagerreoler, elbilbatterier og gjenbrukdeler da statsministerkandidat og partileder for Høyre, Erna Solberg, besøkte Grønvolds Bildemontering i Brumunddal mandag formiddag.

I den blå valgbussen deltok også pressesjef Cato Husabø Fossen og rådgiver Therese Eia Lerøen. Høyres ordførerkandidat i Ringsaker, Kai Ove Berg, og fylkesordførerkandidaten i Innlandet, Hanne Alstrup Velure, var også til stede for omvisning og samtale med daglig leder i GBD, Tom Grønvold.

Forutsigbare rammer for næringslivet

Diskusjonen under det timeslange besøket berørte temaer som miljø og gjenvinning, sirkulærøkonomi, skatt, rekruttering, og kanskje viktigst av alt: hvordan man kan legge til rette for optimale rammevilkår for næringslivet slik at norske bedrifter skal kunne drive lønnsomt og bærekraftig samtidig som de bidrar til å opprettholde og skape flere arbeidsplasser.

Tom Grønvold i samtale med gruppeleder i Ringsaker Høyre, Kai Ove Berg, gruppeleder i Innlandet Høyre, Hanne Alstrup Velure og partileder Erna Solberg.

Viktig at også funksjonshemmede står i arbeid

Tom Grønvold, som selv bruker rullestol etter en motorsykkelulykke, brakte også opp temaer knyttet til rehabilitering og uføretrygd. Han kom tilbake til full stilling kun seks måneder etter ulykken, og pekte på viktigheten av en rehabiliteringsprosess som forbereder individer til meningsfylt arbeid, i stedet for å henvise dem til uføretrygd. Han mente myndighetene i for stor grad plasserer mennesker på uføretrygd, selv om mange av dem er i stand til å utføre verdifulle arbeidsoppgaver rundt om i bedrifter.

Grønvold informerte også om at hans firma nå er en verdensleder innen gjenvinning og gjenbruk av bildeler, og at deres unike lagerstyringssystem og markedsføring har ført til at omsetningen ikke bare kommer fra Norge, men også fra andre europeiske land og deler av verden.

Selv om de store valgløftene om skatte- og avgiftslettelse ikke ble forventet umiddelbart, konkluderte Solberg med at Høyres mål er å holde nivået stabilt, og at nivået er noe hver enkelt kommune må bestemme selv.

Del dette innlegget

Få tilbud og nyttige tips via vårt nyhetsbrev

Flere artikler

miljø

Bedriftsbesøk fra Ringsaker kommune

Næring i Ringsaker om Grønvolds Bil-Demontering AS: – En inspirerende bedrift med miljøengasjement og miljøfyrtårnsertifikat.

Økonomi

I samtale med Erna Solberg

Erna Solberg på besøk hos GBD. Diskusjon rundt miljø, bærekraft og næringslivsrammer.

Takk, vi har registrert skjemaet.

Viktig: Merk varen med returnummer 0

Send til :

Grønvolds Bil-Demontering AS

Lillehaugveien 162

2385 Brumunddal