GBD skal bli Miljøfyrtårn-sertifisert

Som en del av tiltakene på vei mot en Miljøfyrtårn-sertifisering og økt fokus på bærekraft og miljø, ønsker GBD dine innspill.

Del dette innlegget

Sertifiseringen krever oppfyllelse av konkrete krav innen arbeidsmiljø, avfall/ombruk, energi, innkjøp og transport.

Bedriften rapporterer årlig tall for alle aktiviteter, inkludert klimaregnskap, resultater og statistikk, og gjør disse offentlig tilgjengelige.

– Vi inviterer derfor kunder, samarbeidspartnere og andre interessenter til å gi innspill om hvordan klima- og miljøpåvirkningen av våre varer- og tjenester kan forbedres, forteller Tom Grønvold, daglig leder i GBD.

Grønvolds Bil-Demontering AS har klare planer for klima- og miljøarbeid og har policyer og konkrete mål som skal etterleves.

– Vi har en rekke tiltak på plass for å nå våre mål, inkludert å sørge for tydelig kommunikasjon både internt og eksternt, kildesortering av avfall og reduksjon av energiforbruket, forklarer Grønvold.

Grønvolds Bil-Demontering AS er åpen for innspill og samarbeid med interessenter og andre bedrifter for å bidra til en mer bærekraftig fremtid.

Les mer om veien til sertifiseringen og kom med dine innspill her.

Om Miljøfyrtårn

Miljøfyrtårn er en nasjonal miljøsertifiseringsordning driftet av Stiftelsen Miljøfyrtårn. Stiftelsen ble opprettet i 2003 av sentrale organisasjoner i næringsliv og offentlig forvaltning. 

Les mer om Miljøfyrtårn her

Del dette innlegget

Få tilbud og nyttige tips via vårt nyhetsbrev

Flere artikler

Økonomi

GBD på jobb: Bli med Kenneth på veien

Bli med Kenneth på jobb og opplev hans hverdag når han henter kondemnerte biler – en viktig jobb for miljøet og gjenvinning av bilparken.

Takk, vi har registrert skjemaet.

Viktig: Merk varen med returnummer 0

Send til :

Grønvolds Bil-Demontering AS

Lillehaugveien 162

2385 Brumunddal